Urban Industrial

Vastgoed

Amsterdam

www.urbanindustrial.nl

1. Wie is Urban Industrial?
Urban Industrial is een toonaangevende lange termijn investeerder, verhuurder en financier van bedrijfshallen, opslagruimten en andere typen light industrial vastgoed in de Randstad. Wij willen dé expert blijven op het gebied van bedrijfshallen.

2. Wat doet Urban Industrial?
Ondernemers faciliteren om hun business, opslag, overslag en productie te doen in onze gebouwen, dat is wat wij doen. Van een studio met opslagmogelijkheden in een verzamelgebouw tot complete complexen van meer dan 50.000 m². En alles daar tussenin.

Wij zijn kapitaalkrachtig, gericht op de lange termijn en onze medewerkers voelen zich nauw betrokken bij onze huurders. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een gedegen marktkennis opgebouwd. Daardoor hebben we een onderscheidende positie in de markt. We gaan niet voor het snelle resultaat, maar zijn zorgvuldig in onze strategie. Dat is voor onze huurders prettig: zij voelen zich gesteund door een partij die begrijpt dat bij ondernemen doorzettingsvermogen en consistentie hoort.

Wij zijn tevens geïnteresseerd in de aankoop en sale & leaseback van bedrijfshallen. Urban Industrial heeft één van de grootste Amerikaanse pensioenfondsen als investeringspartner en beschikt hierdoor over investerings- en slagkracht. We kunnen snel schakelen, beslissen en een deal afronden.

Behoefte aan financiering van industrieel vastgoed? Ook hiervoor kunnen ondernemers bij ons terecht.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Urban Industrial maken?
Bedrijfshallen zijn onze tak van sport. Ondernemers die binnen de gehele Randstad een bedrijfshal willen huren, verkopen of financieren, zijn bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak is nuchter. No-nonsense. We zijn actieve meedenkers m/v met gedegen marktkennis. We handelen snel. Maar uitsluitend als alle lichten op groen staan.

Richard Baltus
Jan Brouns
Arthur Verkerk

Directie