Vicoma Consultancy & Engineering

Ingenieursbureau

Velsen-Noord (NH)

www.vicoma.nl

1. Wie is Vicoma Consultancy & Engineering?
Vicoma is een full service consultancy en ingenieursbureau voor de totale industrie.
Al ruim 50 jaar brengen wij mensen en kennis bij elkaar om processen en installaties te verbeteren en te optimaliseren , dit alles vanuit de gedachte van de opdrachtgever.
Wat u van ons kunt verwachten? Een pragmatische en flexibele aanpak met daarin verweven advies welke u en het proces ten goede komt.

2. Wat doet Vicoma Consultancy & Engineering?
Onze engineers zijn in staat om de meest uiteenlopende projecten van begin tot eind te begeleiden en de engineering uit te voeren eventueel als EPCM project.
Vicoma schakelt snel, met flexibele teams en korte lijnen in de communicatie.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Vicoma Consultancy & Engineering maken?
Met veel eigen mensen en kennis in huis, is Vicoma Noordwest Nederland te Velsen-Noord uw betrouwbare partner voor elk technisch vraagstuk.
Primair is Vicoma actief in de markten (duurzame) energie, food & pharma, chemie en (bio)raffinaderijen.

De engineers van Vicoma zijn gespecialiseerd in vele disciplines als process, piping, productielijnen en machines, elektro en instrumentatie, civiele techniek, verwerken van (chemische) stoffen, kraanbouw en architectuur en bouwkunde.

Daarnaast biedt Vicoma specifieke diensten zoals haalbaarheidsstudies, basic engineering, detail engineering, constructiemanagement, projectmanagement, procurement en 3D scanning.

Louis
Nagelmaker

Sales manager