WILLEMS Advocaten & Rechtsanwälte N.V.

Advocatenkantoor

Amsterdam (NH)

www.willems-schmidt.eu

1. Wie is WILLEMS Advocaten & Rechtsanwälte N.V.?
Willems Advocaten & Rechtsanwälte is een advocatenkantoor met een internationale commerciële praktijk. Het kantoor, opgericht in 1948, is present in Amsterdam en Düsseldorf. Een van de advocaten van Willems Advocaten is tevens toegelaten tot de balie in Duitsland. Willems Advocaten is tevens een van de oprichters en actief lid van de Alliance of Business Lawyers (www.ablglobal.net).

2. Wat doet WILLEMS Advocaten & Rechtsanwälte N.V.?
Willems Advocaten adviseert en procedeert voor grote en kleine ondernemingen, nationaal en internationaal, met betrekking tot handelstransacties die raken aan rechtsgebieden zoals het overeenkomstenrecht, ondernemingsrecht, goederenrecht, insolventierecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en zelfs de niche hippisch recht. In samenwerking met Duitse advocaten wordt in Duitsland tevens geadviseerd en geprocedeerd naar Duits recht.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met WILLEMS Advocaten & Rechtsanwälte N.V. maken?
Willems Advocaten is de ideale reisgenoot voor de ondernemer. De doelstelling van Willems Advocaten: “streven naar de ‘juiste balans’ ”, komt tot uiting in de wijze waarop de zaken van cliënten worden behartigd. Steeds staan daarbij de belangen van de cliënten centraal. Willems Advocaten vestigt en onderhoudt directe communicatielijnen met de cliënt. Er wordt op kosten-efficiënte en voortvarende wijze gehandeld, waarbij kwaliteit onder alle omstandigheden voorop wordt gesteld. De kostenefficiency wordt bevorderd door de inrichting en structuur van ons kantoor; Willems Advocaten werkt samen met ook elders gevestigde collega’s die door hun kennis en ervaring aan ons toegevoegde waarde hebben. Daarmee wordt zonder extra overhead een breed pakket aan dienstverlening mogelijk tegen een concurrerende prijsstelling.

Hans Mathijsen
Advocaat