ALV 2024 aan de gracht

Geplaatst op: 28 mei 2024

De Algemene Ledenvergadering 2024 was een succes. Kees Noorman opende met een terugblik op het afgelopen jaar waarin we niet stil zaten en 50 nieuwe leden mochten verwelkomen. In een korte sessie leidde Paul Wevers de aanwezigen door de hoofdpunten. Op het terras in de binnentuin sloten we de geslaagde bijeenkomst af met de Nieuwe Ledenborrel. We dronken een drankje op het terras in de binnentuin, waar de zon scheen en het gezellig was.

ALV 
Ondernemersvereniging ORAM organiseert één keer per jaar een Algemene Ledenvergadering. Tijdens de ALV krijg je een overzicht van de belangrijkste activiteiten van afgelopen jaar en nemen we je mee in onze plannen voor de komende periode. Daarnaast keuren we met elkaar de jaarrekening 2023 goed en verlenen we décharge aan het bestuur.

Huis Vasari
Een plaatje! Het is open voor het publiek, dus neem vooral een keer zelf een kijkje. Het is een rijksmonument uit de 17e eeuw, naar ontwerp van de Amsterdamse architect Philips Vingboons, in opdracht van Jacob Cromhout. De twee samengevoegde grachtenpanden worden de Cromhouthuizen genoemd. Jacobs kleinzoon koos de toen nog onbekende schilder Jacob de Wit (1695-1754) voor het verfraaien van de woning.