Website Werkenindehaven.amsterdam is live!

Geplaatst op: 4 april 2024

Wij moeten zijn waar onze doelgroep zich bevindt. En juist om deze reden is werkenindehaven.amsterdam gelanceerd! Werkenindehaven is hét platform voor jongeren en zij-instromers die op zoek zijn naar een job, stageplaats, opleiding of training. Werkgevers kunnen instappen door ook zelf vacatures online te zetten.

Wat biedt werkenindehaven.amsterdam?

👷‍♀️ Vacatures uit de havens van Amsterdam
🍎 Aanbod voor stagiaires
🏗   Info over BBL-trajecten en traineeships bij bedrijven in de haven
🏫 Info over mbo- en hbo-opleidingen
⚓ Overzicht van trainingen voor logistiek, maritiem en technische jobs

Werken in de haven van Amsterdam is te volgen op Snapchat, Instagram, TikTok en Youtube.

Goed gevonden
Drie weken na de lancering wordt werkenindehaven.amsterdam al goed gevonden door werkzoekenden. Een gebundeld platform met informatie over werken in de Amsterdamse haven was er nog niet en volgens het bedrijfsleven hard nodig. Het is een logische eerste stap om potentiële werknemers te informeren en enthousiasmeren over werken in de Amsterdamse haven. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een online en outdoor campagne om het platform nog verder te promoten.

Volop in beweging
Het stimuleringsprogramma Werken in de haven is ook op andere vlakken volop in beweging. Op 29 juni organiseert het team van Werken in de Haven een grote banenmarkt tijdens Zeehavendagen Amsterdam. Er zijn lespakketten in de maak, er is een start gestart met een matchtraject tussen werkzoekenden (zonder de juiste opleiding) en werkgevers. En worden diverse leer-en-werktrajecten bij werkgevers gestimuleerd.

Daarnaast gaat de promotie van Werken in de haven onder scholieren, van 10 tot 18 jaar, verder. Met de realisatie van een pop-up locatie in de wijk komt de haven naar de doelgroep toe. De pop-up wordt een plek waar jongeren samenkomen voor leisure, loopbaancoaching en om meer te weten te komen over werken in de haven.

Doe mee
Als werkgever kun je op twee manieren aanhaken bij Werken in de Haven:

  1. Aansluiten bij het stimuleringsprogramma Werken in de Haven. Je doet mee met alle promotieactiviteiten en neemt deel aan het matchtraject.
  2. Een bedrijfspagina maken én vacatures plaatsen op de website Werken in de Haven.

Heb je interesse? Mail naar contact@werkenindehaven.amsterdam om meer over de mogelijkheden te weten te komen.