YPO-leden vinden elkaar sneller met community-appgroep

Geplaatst op: 24 juni 2024

Leden van Young Professionals ORAM (YPO) opgelet! Deze app werkt als een trein. Vrijdagmiddag om 16 uur op zoek naar een borrelpartner in je stadsdeel? Zet het in de chat en er is altijd een lid dat reageert. We zitten er inmiddels al met 40 leden in.

Met deze appgroep versterken we onze community doordat je direct contact hebt met andere YPO-leden. YPO-leden: scan de QR-code en join de groep!

Bij YPO bieden we je de mogelijkheid om snel en eenvoudig te netwerken met andere leden via onze besloten WhatsApp-groep. Hier kun je ervaringen delen, advies vragen en natuurlijk borrels plannen. Deze groep is opgericht naar aanleiding van de vraag van onze leden om meer voor elkaar te kunnen betekenen. Onze community-WhatsApp is de ideale plek om laagdrempelig met elkaar in contact te komen.

Let op: De YPO-community-appgroep is exclusief voor leden van ORAM en YPO t/m 39 jaar. Dus als je erbij wil? Maak dan je bedrijf lid van ORAM of sluit je persoonlijk aan bij de YPO-community. Dat is zo geregeld als je contact opneemt met Renko de Vries, Community- en Eventmanager van ORAM.