Team ORAM

Kees
Noorman
Algemeen directeur
..
..
Menno
van der Valk

Manager Ondernemend Amsterdam
..

Giulietta
Cohen

Programmamanager
transities haven
..

Yasemin
Demirtas
Programmamanager Arbeidsmarkt Haven ORAM & Amports
Fileine
Sikking

Support communicatie
& events, werkstudent
..

Jamie
Luhrs

Evenementen, Communicatie, PR Amports

Ky
Coutinho

Digital Marketing Amports

Ons team zet zich elke dag in voor onze leden. Daarbij staan we voor een directe en persoonlijke relatie. Het team van ORAM staat in nauw contact met ons netwerk, zodat we leden optimaal in contact brengen met nieuwe relaties. Zo creëren we een beter en interessanter netwerk. Daarnaast onderhouden we contact met politiek, overheden en andere relevante stakeholders. We organiseren netwerkevenementen en inhoudelijke bijeenkomsten en maken ons sterk voor belangrijke lobbydossiers.
..
We werken vanuit de 13e verdieping van het iconische Havengebouw waarbij we fantastisch uitzicht hebben over de stad en het IJ. Zo staan we letterlijk iedere dag in verbinding met ondernemend Amsterdam. Kom bij ons langs voor een kop koffie en geniet met ons mee van het uitzicht!

Het team van ORAM werkt nauw samen met Amports, een netwerk- en marketingorganisatie voor de havens van Amsterdam. Het doel van Amports is het netwerk van haven- en havengerelateerde bedrijven te versterken en te zorgen dat stakeholders in het Noordzeekanaalgebied zich verbonden voelen aan de havensector.
..