Contact

ORAM – Ondernemend Amsterdam
Havengebouw – 13e etage
De Ruijterkade 7
1013 AA Amsterdam
KVK-nummer: 34169371
Tel: 020 6222 111
E-mail: oram@oram.nl

Pers
Ben je journalist of redacteur en heb je een vraag voor ORAM? Neem dan contact op met Brecht Dik, 06 2602 2052 | bdik@oram.nl.

ORAM bezoeken
Je kunt ons bezoeken in het iconische Havengebouw aan het IJ. Dit ligt op vijf minuten loopafstand van het Amsterdamse Centraal Station en is daardoor goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ons kantoor bevindt zich op de 13e verdieping. Bij binnenkomst kan je je aanmelden bij de receptie.

Kom je met de auto naar ORAM, dan is het handig om onderstaande routebeschrijving door te lezen. Er is een beperkt aantal (betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar.

Routebeschrijving

Je stapt uit bij Centraal Station Amsterdam. Via de uitgang aan de IJ-zijde van het station zie je direct links het Havengebouw met rode steunbalken rondom de bovenste verdieping. Loopafstand 5 minuten.

Plan je route naar De Ruijterkade 7 via je navigatiesysteem. Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl of op de website van de gemeente Amsterdam.

Bij het Havengebouw parkeer je met ParkBee. Reserveer je plek voor je vertrekt online.
Als je door de slagboom bent kan je zowel linksaf als rechtsaf parkeren.

Let op: je vindt de slagboom naar het parkeerterrein aan de De Ruijterkade, tussen het Havengebouw en de Kamer van Koophandel.

Stel ons je vraag!

Velden met een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!