TET2023-11-20T13:53:32+01:00

TET

Energy

Transition

Praten over energietransitie gebeurt al genoeg. We gaan het gewoon doen! Dat is het motto van ‘TET Energy Transition’.

We zijn er voor en door het bedrijfsleven. Met kennis en inspiratie biedt TET ondersteuning in het verder brengen van energietransitieprojecten in het Noordzeekanaalgebied. We presenteren business cases, demo‐projecten en ideeën die tot navolging of samenwerking leiden. TET is een initiatief van ORAM en Port of Amsterdam.

Project in de spotlight
Actueel
Over TET

Voorbij Prefab is een hypermoderne prefab betonfabriek gevestigd in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Met 100 collega’s werken we samen aan hoogwaardige betonproducten voor industrie en woningbouw.

We nodigen je graag uit voor de TET Energietransitie bijeenkomst op dinsdag 12 december. We bieden je tijdens deze bijeenkomst een uniek kijkje achter de schermen bij expertisecentrum InVesta in Alkmaar.

TET Raad van Advies is een team van professionals met een brede industrie‐ en energieachtergrond. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het jaarprogramma van TET.

TET projecten

Klik op onze projecten en lees meer over de ontwikkelingen van de energietransitie in het Noordzeekanaalgebied.

TET actueel

Nieuws, inspiratie en interviews over ontwikkelingen in de energietransitie.

TET: werkbezoek InVesta expertisecentrum

24 oktober 2023|TET actueel|

We nodigen je graag uit voor de TET Energietransitie bijeenkomst op dinsdag 12 december. We bieden je tijdens deze bijeenkomst een uniek kijkje achter de schermen bij expertisecentrum InVesta in Alkmaar. TET staat voor het versnellen van de energietransitie. En laat dat nu juist de missie van InVesta zijn.

Talks

Laat je inspireren door de verhalen, cases en ideeën van anderen die werken aan de energietransitie.

H2A launch event (video)

21 november 2023|Talks|

H2A, Hydrogen to Amsterdam, is officieel gelanceerd tijdens een symposium met 250 mensen in Theater Amsterdam op 4 juli 2023. Het symposium bracht alle verschillende spelers samen die betrokken zijn bij het realiseren van de importketen voor groene waterstof in regio Amsterdam.

René Peters (TNO)

15 maart 2023|Talks|

René Peters van TNO pleit voor ‘Green meets Industry’. Gebruik de oude infrastructuur en industrie om de transitie te maken naar duurzame energie.

TET Raad
van Advies

TET Raad van Advies is een team van professionals met een brede industrie‐ en energieachtergrond. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het jaarprogramma van TET. Ook zijn ze de drijvende kracht achter een aantal energietransitie‐projecten in het Noordzeekanaalgebied. Bovendien zijn de sessies van Raad van Advies een bron van nieuwe ideeën en plannen.

Floris
Geeris
Bio Energy Netherlands
Bas
Evers
EQUANS
Bart
van der Meer
EVOS
Stephanie
Kool‐Claessens
HyCC

Eduard
de Visser

Port of Amsterdam
Niels
Muller
PWC

Erik
Versnel

Rabobank
Floris
Hekster
Sonneborn Refined Products B.V.
Anouk
van Loon
TATA Steel IJmuiden
Victoria
Oppenheim
TMA Logistics
René
Peters
TNO
Alexander
van Ofwegen
Vattenfall

Contact &
TET Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de energietransitie waaronder projecten binnen het Noordzeekanaalgebied? Schrijf je dan in via de aanmeldbutton voor de TET nieuwsbrief! Heb je vragen over TET stuur dan een e‑mail naar cohen@oram.nl.

Titel

Ga naar de bovenkant