TET2024-04-11T16:50:54+02:00

TET

Energy

Transition

Praten over energietransitie gebeurt al genoeg. We gaan het gewoon doen! Dat is het motto van ‘TET Energy Transition’.

We zijn er voor en door het bedrijfsleven. Met kennis en inspiratie biedt TET ondersteuning in het verder brengen van energietransitieprojecten in het Noordzeekanaalgebied. We presenteren business cases, demo-projecten en ideeën die tot navolging of samenwerking leiden. TET is een initiatief van ORAM en Port of Amsterdam.

Project in de spotlight
Nieuws
Over TET

Blue2Green Recycling biedt een innovatieve techniek voor het recyclen van medisch afval. Onze missie is medisch afval te recyclen, zodat het niet langer verbrand wordt. Daarmee verlagen we de CO2‐uitstoot en zetten in op maximaal hergebruik van grondstoffen.

Met kennis en inspiratie biedt TET, Energy Transition, ondersteuning bij de realisatie van energietransitieprojecten in het Noordzeekanaalgebied. Als initiatief van het bedrijfsleven en powered by ORAM en Port of Amsterdam worden businesscases, demo‐projecten en ideeën die tot navolging of samenwerking leiden verder gebracht.

TET Raad van Advies is een team van professionals met een brede industrie‐ en energieachtergrond. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het jaarprogramma van TET.

TET projecten

Klik op onze projecten en lees meer over de ontwikkelingen van de energietransitie in het Noordzeekanaalgebied.

TET nieuws

Nieuws, inspiratie en interviews over ontwikkelingen in de energietransitie.

Investeren in NL

11 april 2024|TET nieuws|

Met kennis en inspiratie biedt TET, Energy Transition, ondersteuning bij de realisatie van energietransitieprojecten in het Noordzeekanaalgebied. Als initiatief van het bedrijfsleven en powered by ORAM en Port of Amsterdam worden businesscases, demo‐projecten en ideeën die tot navolging of samenwerking leiden verder gebracht. Het TET-event van 4 april 2024 stond in het teken van het investeringsklimaat voor de energietransitie in Nederland.

TET #1 bij Skytree: Investeren in NL

2 februari 2024|TET nieuws|

Op 4 april staat de TET Energy Transition bijeenkomst helemaal in het teken van investeren. We weten allemaal dat de concurrentiekracht van de Europese industrie verder wegglijdt. Daarom stellen we aan de hand van praktijkvoorbeelden de vraag centraal:

Talks

Laat je inspireren door de verhalen, cases en ideeën van anderen die werken aan de energietransitie.

TET on tour bij InVesta Expertice Centrum (video)

12 januari 2024|Talks|

Met kennis en inspiratie biedt TET Energy Transition ondersteuning in de realisatie van energietransitieprojecten in het Noordzeekanaalgebied. Als initiatief van het bedrijfsleven en onderdeel van ORAM worden businesscases, demo‐projecten en ideeën die tot navolging of samenwerking leiden gedeeld. De laatste TET Energy Transition bijeenkomst van 2023 brengt ons in Alkmaar, waar het InVesta Expertise Centrum is gevestigd.

H2A launch event (video)

21 november 2023|Talks|

H2A, Hydrogen to Amsterdam, is officieel gelanceerd tijdens een symposium met 250 mensen in Theater Amsterdam op 4 juli 2023. Het symposium bracht alle verschillende spelers samen die betrokken zijn bij het realiseren van de importketen voor groene waterstof in regio Amsterdam.

TET Raad
van Advies

TET Raad van Advies is een team van professionals met een brede industrie- en energieachtergrond. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het jaarprogramma van TET. Ook zijn ze de drijvende kracht achter een aantal energietransitie-projecten in het Noordzeekanaalgebied. Bovendien zijn de sessies van Raad van Advies een bron van nieuwe ideeën en plannen.

Floris
Geeris
Bio Energy Netherlands
Bas
Evers
Essent
Bart
van der Meer
EVOS
Stephanie
Kool-Claessens
HyCC

Eduard
de Visser

Port of Amsterdam
Niels
Muller
PWC

Erik
Versnel

Rabobank
Floris
Hekster
Sonneborn Refined Products B.V.
Anouk
van Loon
TATA Steel IJmuiden
Victoria
Oppenheim
TMA Logistics
René
Peters
TNO

Ruud
Stevens

Vattenfall

Contact &
TET Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de energietransitie waaronder projecten binnen het Noordzeekanaalgebied? Schrijf je dan in via de aanmeldbutton voor de TET nieuwsbrief! Heb je vragen over TET stuur dan een e-mail naar cohen@oram.nl.

Titel

Ga naar de bovenkant