Word ook lid van ORAM

Wat mooi dat je geïnteresseerd bent om bij ons aan te sluiten! ORAM is het grootste netwerk voor bedrijven in de Metropoolregio Amsterdam (MRA). We dragen al meer dan 100 jaar actief bij aan een sterk ondernemers- en vestigingsklimaat in Amsterdam. Lid worden van ORAM is daarmee van grote toegevoegde waarde voor je organisatie.

Wil je je aansluiten bij Young Professionals ORAM? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

ORAM – Ondernemend Amsterdam
ORAM is een veelzijdig netwerk. Onze ruim 600 leden zijn een mooie afspiegeling van ondernemend Amsterdam. Van multinational tot zzp’er; van advocatenkantoor in de Zuidas, creatief bureau in de binnenstad tot energieopslagbedrijf in de haven.

Team ORAM
Ons team zet zich elke dag in voor onze leden. Daarbij staan we voor een directe en persoonlijke relatie. Het team van ORAM staat in nauw contact met ons netwerk, zodat we jou in contact brengen met nieuwe relaties en je alles uit het lidmaatschap haalt.

ORAM activiteiten

  • Jaarlijks initiëren, organiseren, faciliteren we meer dan 40 evenementen waaronder netwerkevenementen en inhoudelijke bijeenkomsten zoals commissies, rondetafels en kennissessies.
  • Als gevestigde naam in de Amsterdamse regio ondersteunen we het bedrijfsleven als belangenbehartiger op belangrijke thema’s en werken we inhoudelijk samen met ons netwerk aan relevante issues. De onderwerpen worden zorgvuldig gekozen op basis van de behoefte van onze leden. We staan in goed contact met diverse stakeholders en weten daarmee toekomstige plannen en beleid op constructieve wijze te beïnvloeden.
  • We informeren, inspireren én activeren aan de hand van actualiteiten via de ORAM communicatiekanalen waaronder nieuwsbrief, social media en platform TET (energietransitie).
  • ORAM zet zich in voor de promotie van ondernemend Amsterdam. Daarnaast is ORAM de uitvoeringsorganisatie voor de marketing en promotie van het havengebied via Amports.
  • YPO is de community van ORAM voor professionals t/m 39 jaar. Als lid van ORAM mag je per YPO‐event 3 young professionals uit jouw organisatie kosteloos aanmelden.

Lidmaatschap als investering in organisatie
Een lidmaatschap bij ORAM is een investering in jouw organisatie. De waarde van een lidmaatschap varieert tussen de 600 en 6.000 euro per jaar, afhankelijk van het aantal werknemers en/of de omzet van de organisatie.

Om je zo goed mogelijk te informeren, geven we graag een persoonlijke toelichting. Bovendien maken we graag kennis met je. Neem direct contact op met Ninie Lie of vul hieronder jouw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht