Young Professionals ORAM2024-04-15T16:55:58+02:00

Young

Professionals

ORAM

Young Professionals ORAM (YPO) is de community van ORAM voor professionals tot en met 39 jaar.

Young Professionals ORAM noemen wij YPO. YPO is er voor iedere young professional die een netwerk wil opbouwen, zichzelf wil ontwikkelen en/of de ambities heeft om zelfstandig te ondernemen. Wat de reden ook is, bij YPO kun je op een ontspannen en informele manier (zakelijke) contacten maken, kennis uitwisselen en werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We bieden een gevarieerd programma van workshops, inspiratiesessies en netwerkborrels. Onderaan deze pagina vind je het nieuwsoverzicht met een terugblik op de events, daaronder vind je de geplande events.

Actieve community

YPO is een community met ruim 60 actieve leden en komt grotendeels voort uit het leden die bij ORAM zijn aangesloten. De leden komen uit de hele Metropoolregio Amsterdam (MRA). Het netwerk van ORAM is veelzijdig: Van multinational tot zzp’er; van advocatenkantoor in de Zuidas, creatief bureau in de binnenstad tot energieopslagbedrijf in de haven. Het is de ambitie van ORAM om YPO verder uit te breiden en de community te ondersteunen in het verrijken van hun netwerk. Zo organiseren we regelmatig ‘cross-over events’ met andere netwerken voor young professionals.

Als je organisatie lid is van ORAM
Wil je weten of je organisatie lid is? Dat kan je checken op de ledenpagina. Als je bedrijf lid is van ORAM dan kan je je met 3 young professionals kosteloos aanmelden voor een YPO-event.

Als je organisatie nog geen lid is
Als je werkgever nog geen ORAM‐lid is, dan kun je aansluiten bij de YPO-community met een YPO-jaarticket. Dit geeft je een jaar lang toegang tot de YPO‐community en de YPO-events. Meer weten over als je organisatie lid wil worden van ORAM, kijk hier.

Als je zelfstandig ondernemer bent
Als jonge ondernemer kan je je aansluiten bij ORAM, dan ontvang je naast de uitnodiging voor ORAM-events automatisch ook die voor YPO-events.
Speciaal voor startende ondernemers hebben wij de Business Booster, lees hier alles over dit programma voor en door leden van ORAM.

Zo werkt een YPO-jaarticket
Is je werkgever geen lid van ORAM? Sluit dan aan bij YPO met een jaarticket (99,– excl. btw). Dit geeft je 12 maanden toegang tot de YPO‐community en alle YPO-events.

Voordelen YPO
  • Netwerken met andere young professionals die werkzaam zijn in regio Amsterdam
  • Gevarieerd jaarprogramma evenementen
  • Exclusieve toegang tot unieke evenementen en locaties
  • Kennismaking met andere netwerken voor young professionals
  • Meest veelzijdige young professionals netwerk van Amsterdam en regio

Sluit aan bij de YPO community!

  • Je bent niet ouder dan 39 jaar
  • Je bent in dienst bij een organisatie of je bent zelfstandig ondernemer
  • Je wilt actief aan de slag om je netwerk te vergroten

Sluit je aan via je werkgever die lid is bij ORAM. Als lid van ORAM mag je per YPO‐event 3 young professionals kosteloos aanmelden.
 1111

Is je werkgever geen lid van ORAM? Sluit dan aan via een jaarticket (99,– excl. btw). Dit geeft je een jaar lang toegang tot de YPO-community en alle evenementen.

Actueel

YPO: première van HARDKOOR tijdens Holland Festival

18 juni 2024|Categories: Nieuws|Tags: |

Begin juni hadden de leden van Young Professionals ORAM het voorrecht om aanwezig te zijn bij de première van HARDKOOR, een unieke voorstelling tijdens het prestigieuze Holland Festival. Dit festival, het grootste internationale podiumkunstenfestival van Nederland, staat bekend om zijn innovatieve programma dat de grenzen tussen verschillende kunstvormen doorbreekt en nieuwe vormen van expressie verkent.

Events

Evenementen

Blijf op de hoogte en volg YPO

Volg Young Professionals ORAM op LinkedIn, Instagram en Meetup. Hier houden we je op de hoogte van onze evenementen en bouwen we actief aan onze community.

Ga naar de bovenkant