Vastgoedontwikkelaar

Utrecht (UT)

www.am.nl

1. Wie is AM bv?
AM maakt onderscheid als gebieds- en vastgoedontwikkelaar bij de ontwikkeling van duurzame en kwaliteitsrijke gebieden in Nederland.

2. Wat doet AM bv?
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. AM werkt samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. AM legt de lat hoog als het gaat om gebiedsontwikkeling en geeft invulling aan haar missie aan de hand van vijf kernthema’s: Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy Urban Living & Working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven. AM doet dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met AM bv maken?
Niets moet uiteraard. AM is innovatief en onderscheidende als vastgoedontwikkelaar en denkt graag mee over zowel kleine als grote vraagstukken die spelen overal waar wordt gewoond en gewerkt in en rondom de steden.

Anouk
Reintjens

Ontwikkelingsmanager