Banning Advocaten

Advocatenkantoor

Amsterdam (NH)

www.banning.nl

1. Wie is Banning Advocaten?
Banning Advocaten bestaat uit circa 46 gespecialiseerde advocaten en ruim 25 stafmedewerkers die dagelijks werkzaam zijn voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook mediators, plaatsvervangende raadsheren en universitair docenten behoren tot ons team. Daarnaast heeft Banning een landelijk erkend opleidingsinstituut (Banning Opleidingen), een intern opleidings- en trainingstraject dat gericht is op het verbeteren van de soft- en hard skills van onze advocaten en ondersteuners (Banning Academy) en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt. Banning Advocaten is gevestigd in Amsterdam en ‘s-Hertogenbosch.

2. Wat doet Banning Advocaten?
Banning is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met onze uitgebreide groep aan specialisten begeleiden wij (complexe) transacties, projecten of procedures met een heldere aanpak, of geven op maat gesneden oplossingen voor unieke situaties. Wij gaan voor juridische uitdagingen, persoonlijke betrokkenheid, en een zakelijk pragmatische aanpak. Dit doen we al meer dan 50 jaar. Van ondernemingsrecht (M&A), familierecht tot en met internationale contracten. Voor multinationals tot en met particulieren.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Banning Advocaten maken?
Banning Advocaten gelooft in verbinding, samenwerking, vernieuwing en innovatie. Wij laten ons graag uitdagen om topkwaliteit te leveren maar met een pragmatische en nuchtere blik. Oplossingen zoeken die de cliënt echt verder brengt. Dit doen wij met veel enthousiasme, kennis en doorzettingsvermogen. Onze kracht zit in het bieden van dezelfde kwaliteit als grotere Zuid-as kantoren, maar dan met kleinere teams en tegen een redelijker tarief. This is how we do it!

Jan Willem
Reesink

Advocaat/partner Ondernemingsrecht (M&A)