C&F Report BV

Communicatieadviesbureau

Amsterdam (NH)

www.cfreport.com

1. Wie is C&F Report BV?
C&F Report is een middelgroot strategisch designbureau met als specialisatie reporting en dashboarding. C&F Report begrijpt zijn (potentile) klanten binnen no-time en zijn in staat complexe vraagstukken en data-analyses in schitterend design en heldere dashboards om te zetten. C&F Report beschikt over jarenlange ervaring en raken altijd de kern. C&F: passie, inzet, topdesign, aardige en bevlogen mensen!

2. Wat doet C&F Report BV?
C&F Report is marktleider in corporate reporting in Nederland: voor meer dan 50 klanten realiseren we innovatieve integrated reports, financile jaarverslagen en duurzaamheidsverslagen. Vanuit kantoor op de kop van IJburg ontwikkelt C&F Report daarnaast innovatieve dashboards en helpen zij klanten met corporate communicatietrajecten en schitterende e-zines.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met C&F Report BV maken?
C&F Report kan de kernboodschap van ORAM-leden visueel inzichtelijk maken door fact-based communicatie: geen saaie data of tabellen, maar moving infographics in een heldere en kleurrijke structuur. Zowel online als offline. Geen lange teksten, maar design met korte, pakkende teksten en cases die de feiten onderschrijven. Kortom, altijd anders dan anderen en innovatief!

Pieter
Koenders

Managing director