Dijk & Van Emmerik BV

HR adviesbureau

Amsterdam (NH)

www.dijkenvanemmerik.nl

1. Wie is en wat doet Dijk & Van Emmerik?
Bij HR adviesbureau Dijk & Van Emmerik in Amsterdam werkt een creatief, deskundig en gedreven team die iedere dag aan nieuwe oplossingen voor al jouw arbeidsvraagstukken of andere werk gerelateerde uitdagingen. Van assessments tot outplacementtrajecten en van therapie tot loopbaancoaching: als (wetenschappelijk) bewezen is dat het werkt, biedt Dijk & Van Emmerik het aan. Omdat het voor veel organisaties belangrijk is dat mensen optimaal presteren. Gelukkig is dat ook precies wat de meeste werknemers willen; goed presteren. En daarvoor kun je bij Van Dijk & Emmerik terecht. HR adviesbureau Dijk & van Emmerik haalt het beste uit jouw medewerkers.

2. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Dijk & Van Emmerik maken?
ORAM-leden moeten absoluut kennis maken met Dijk & Van Emmerik omdat wij helpen om medewerkers beter te laten presteren. Voor veel bedrijven is dat een sleutelfactor voor succes.

Ons team bestaat uit 8 personen. Daarom zijn we groot genoeg om te werken volgens protocollen en State of the art kwaliteitsstandaarden, maar ook klein genoeg voor persoonlijk en laagdrempelig contact.

Flores
van Emmerik

Psycholoog
Directeur