Techniek

Arnhem (GD)

www.dnv.com

1. Wie is DNV?
DNV is al 150 jaar de onafhankelijke expert op het gebied van assurance en risicomanagement, met hoofdkantoor in Noorwegen, 12000 specialisten waarvan in Nederland 600 energiedeskundigen en technische adviseurs. Gedreven door het doel, om leven, eigendommen en het milieu te beschermen, adviseert DNV haar klanten op basis van feiten en betrouwbare inzichten zodat kritische beslissingen met vertrouwen kunnen worden genomen.

2. Wat doet DNV?
Met DNV aan hun zij navigeren overheden en de industrie door de vele complexe technologie- en energietransities die wereldwijd en regionaal plaatsvinden. Zeker ook in steden, industriegebieden, havens en op zee, wat goed aansluit bij ORAM en de regio Amsterdam. Speerpunt is het ontwikkelen en realiseren van de route die leidt naar CO2 neutraliteit in 2050 en eerder. De ervaringen van DNV met de grootste bedrijven tot lokale spelers kunnen iedereen helpen, alleen samen kunnen we klimaatverandering voldoende aanpakken.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met DNV maken?
DNV heeft in Nederland een aantal grote klanten waar zij al decennia intensief mee samenwerken. Veel bedrijven in de regio Amsterdam kent DNV dus ook nog niet. Bij de nieuwe en verrassend sterke partnerships die nu aan het ontstaan zijn zou DNV, als je impact wil maken, ook graag jouw organisatie willen leren kennen. En DNV zou graag unieke prestaties uit Amsterdam samen op het wereldtoneel tonen.

Daan
Geerdink

Consultant Hydrogen Technology & Value Chain