GAC Netherlands Ltd

Logistieke dienstverlening

Vlaardingen (ZH)

www.gac.com

1. Wie is GAC Netherlands Ltd?
Gulf Agency Company (GAC) Netherlands Ltd is een maritiem bedrijf met een agenturenafdeling en een logistieke afdeling. GAC NL is onderdeel van een multinational met circa 300 vestigingen in meer dan 50 landen. GAC NL bedient het gehele ARA gebied (Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen) met het hoofdkantoor in Rotterdam. In Nederland hebben wij een kantoor met loods in Rotterdam, een kantoor met loods op Schiphol voor vluchtvracht en een kantoor met loods in Den Helder, dat dient als supply base voor onze offshore klanten.

2. Wat doet GAC Netherlands Ltd?
GAC wil haar klanten ontzorgen. Het agentschap is voor met name de natte bulk, maar de ervaren kapiteinskamer heeft ook kennis en ervaring met andere schepen en ladingen. Daarnaast bieden wij logistieke services voor de Olie & Gas industrie, Offshore wind en de Superyacht industrie. Het gaat hier om project cargo, spare part delivery en Purchase order management voor onze O&G klanten.

GAC NL is een 24/7 organisatie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het Oil & Gas agentschap opereert separaat van de kapiteinskamer en voldoet daarmee aan de behoefte van onze O&G-klanten om n aanspreekpunt te hebben als agent en voor logistiek ondersteuning.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met GAC Netherlands Ltd maken?
GAC beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van agenturen, logistiek en offshore energy en streven naar een continue hoge kwaliteit. Bovendien is GAC NL onderdeel van een wereldwijd netwerk van eigen kantoren en betrouwbare partners.

Jim
den Hoed

Operations Manager Agency Department