GBN Artificial Grass Recycling

Milieudiensten

Utrecht (UT)

www.gbn.nl

End-of-Life (EoL) kunstgrasmatten op een verantwoorde, transparante en circulaire manier recyclen… GBN Artificial Grass (AGR) recycling doet het sinds 2020!

In het circulaire cluster van de Port of Amsterdam staat de enige up-and-running verwerkingsfaciliteit van Nederlands. Met certificeringen van gerenommeerde instituten als KIWA en SAPKA biedt GBN AGR volledige garantie, transparantie en zet de benchmark voor circulaire verwerking van EoL kunstgrasmatten en een consistent aanbod van hoogwaardige, circulaire grondstoffen.

Het circulaire proces stopt niet met alleen de recycling van EoL kunstgrasmatten…dit is pas het begin. Om de levensduur van kunstgrasmatten echt te verlengen dragen wij er ook zorg voor dat onze hoogwaardige, circulaire grondstoffen op verantwoorde manier worden ingezet in de markt.

In binnen én buitenland werken wij aan mooie projecten waar het door ons vervaardigde circulaire zand, circulaire SBR rubbergranulaat en Recycled Turf Agglomerate (RTA) wordt toegepast. Hierdoor sluiten wij de keten en maken we het verschil.

Een circulaire economie creëer je samen!

Eric
van Roekel

Directeur GBN Groep