GreenbergTraurig LLP

Advocatenkantoor

Amsterdam (NH)

www.gtlaw.com

1. Wie is GreenbergTraurig?
Greenberg Traurig (GT) is een Amerikaans multi-practice zakelijk advocatenkantoor. Wereldwijd telt GT ruim 2000 advocaten en heeft 38 vestigingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azi. GT heeft een wereldwijd netwerk van juridische professionals en levert hoogwaardige juridische dienstverlening aan clinten die nationaal dan wel internationaal actief zijn. GT Amsterdam is gevestigd in het Hirschgebouw aan het Leidseplein midden in het dynamische centrum van Amsterdam en is de thuisbasis van een team van ervaren advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen. Dagelijks werken we, met collegas wereldwijd, samen om onze clinten op uitstekende wijze te vertegenwoordigen.

2. Wat doet GreenbergTraurig?
Wij zijn een multi-practice kantoor, hetgeen betekent dat wij verschillende expertises beheersen en dat wij onze clinten op bijna alle juridische gebieden kunnen bijstaan. Wij zijn een zakelijk advocatenkantoor en adviseren bedrijven van MKB tot multinationals. Door ons wereldwijde netwerk en onze roots in de Verenigde Staten zijn wij het uitgelezen kantoor om bedrijven bij te staan en te adviseren bij hun stap naar Amerika. Wij zijn niet voor niets The American law firm with a Dutch soul.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met GT maken?
GT is een ondernemend, dynamisch kantoor en denkt actief met de clint mee. Onze advocaten hanteren korte lijnen en bieden hoogstaande service. ORAM-leden zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Marijn
Bodelier

Advocaat