KONE Nederland

Liftenservice

Den Haag (ZH)

www.kone.nl

1. Wie is KONE Nederland?
KONE is van origine een Fins bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van de beste en meest optimale oplossingen in het begeleiden van de mensenstroom d.m.v. liften, roltrappen en automatische deuren. KONE is een marktleider in deze industrie in o.a. Nederland. KONE streeft ernaar de beste People Flow® Experience te leveren in gebouwen en maken deze slim en voorbereid op de toekomst middels ‘built-in connectivity’. Wat wordt ermee bedoeld? Door vroegtijdig bij projecten betrokken te zijn kan KONE ontwerpen optimaliseren en advies geven in lucht- en geluidstromen waardoor we oplossingen ontwikkelen waarmee mensen zich soepel, veilig, comfortabel en ongehinderd door gebouwen kunnen bewegen.

2. Wat doet KONE Nederland?
KONE levert toonaangevende liften, roltrappen, automatische deursystemen en geïntegreerde oplossingen voor het verbeteren van de doorstroming in gebouwen. Duurzaamheid vinden we belangrijk en voeren we door in onze dagelijkse werkzaamheden. Zo helpen wij klanten graag bij het verduurzamen van hun gebouw of installatie. Maar proberen we ook als bedrijf duurzaam te zijn door het steunen van goede doelen en het energiezuinig maken van onze kantoren. KONE levert diensten voor de gehele levenscyclus van een gebouw; van de ontwerpfase tot en met onderhoud & beheer, reparaties en moderniseringsoplossingen.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met KONE Nederland maken?
KONE maakt graag contact met ORAM leden, om ze te helpen een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappelijke vraag aan duurzame technologische oplossingen voor verbeterde leefbaarheid in o.a. woningen, kantoren, retail, hotels, stations en luchthavens.

Toine
Keisers

Commercieel Adviseur New Business & Major Projects