Liber Dock B.V.

Advocatenkantoor

Amsterdam (NH)

www.liberdock.com

1. Wie is Liber Dock?
Liber Dock is een vernieuwend advocatenkantoor met specifieke expertise in arbeid, onderneming en medezeggenschap. Uiteraard adviseert Liber Dock daarnaast over alle andere aspecten van het arbeidsrecht. Voor meer dagelijkse vraagstukken hebben we voor onze loyale klanten een kennisportal. Ondernemingen komen vaak specifiek bij Liber Dock voor verandertrajecten waar ondernemingsraad, vakbonden, bestuurders en commissarissen bij betrokken zijn. Het huidige enthousiaste, getalenteerde team bestaat nu uit acht advocaten, twee officemanagers en een adviseur uit de wetenschap. De kernwaarden van Liber Dock zijn samen bouwen, samen groeien; energiek en grensverleggend. Het teamwerk met de businesspartners en elkaar is erg belangrijk. Dat betekent een laagdrempelige, informele en praktische benadering.

2. Wat doet Liber Dock?
Door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en flexibiliteit probeert Liber Dock altijd maatwerk te leveren aan haar businesspartners waarbij de juiste mix van juridische scherpte en economische haalbaarheid samenkomen. De klanten van Liber Dock zijn middelgrote en grote, nationale en internationale ondernemingen in verschillende branches. Ook treedt Liber Dock op voor ondernemingsraden en bestuurders. Liber Dock heeft een goed internationaal netwerk. Kennisdeling en kennisontwikkeling, in nauwe samenwerking met vooraanstaande docenten, staan centraal.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennismaken met Liber Dock?
Liber Dock is geen standaard kantoor, maar werkt op basis van tweerichtingsverkeer. Kern van het businessconcept is het samen met de klanten als businesspartner werken aan bij het bedrijf passende juridische oplossingen. De ondernemingsdoelstelling is het startpunt om samen tot een weloverwogen en to-the-point aanpak te komen. Liber Dock houdt het simpel. Daarom maakt Liber Dock ingewikkelde materie inzichtelijk met speciaal ontwikkelde infographics.

Boudewijn
Kanen

Founding Partner