ManEngenius

Ingenieurs- en adviesdiensten

Hoofddorp (NH)

www.manengenius.nl

1. Wie is ManEngenius?
ManEngenius staat voor balans tussen de mens en het werk, met als doel de groei van onze professionals én opdrachtgevers uit de publieke en private sector te stimuleren.
De 90-tal ingenieurs, specialisten en adviseurs van ManEngenius staan in het middelpunt en kiezen zelf de koers van hun carrière. Daar is ManEngenius trots op, want daardoor heeft ManEngenius gepassioneerde en gespecialiseerde professionals in dienst die in iedere fase van een civiel, verkeerskundige en/of werktuigbouwkundig project maatwerk leveren.

2. Wat doet ManEngenius?
ManEngenius levert gespecialiseerde ingenieurs- en adviesdiensten voor zowel de private als publieke sector. Daarmee biedt ManEngius ondersteuning in iedere fase van een project; van initiatief tot realisatie en beheer.
De belangrijkste taak van ManEngenius is het ervoor zorgen dat de juiste professional op het juiste moment op het juiste project actief is. Dat doet ManEngenius al zo sinds de oprichting in 1992 en voor diverse toonaangevende opdrachtgevers. Dat deze aanpak werkt, blijkt wel uit de langdurige samenwerkingsverbanden met de opdrachtgevers. Ze kiezen voor ManEngenius vanwege deskundig personeel, de mate van betrokkenheid en de prettige manier van samenwerken.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met ManEngenius maken?
De ManEngenius-specialisten zijn actief in zijn expertisegebieden: Verkeersmanagement, Risicomanagement, Binnenstedelijke Infra, Omgevingsmanagement, Engineering, Machinebouw én Energietransitie.
Als de ORAM-leden op deze vakgebieden versterking kunnen gebruiken, dan helpt ManEngenius hen graag.

Melle
Ketting

Projectmanager