Topstad uitzend en detachering BV

Uitzendbureau

Amsterdam (NH)

www.topstadbv.nl

1. Wie is Topstad uitzend en detachering bv?
TopStad B.V. (sinds 2000 actief op arbeidsmarkt regio NH), is een NBBU en NEN gecertificeerd, maatschappelijk betrokken organisatie, gespecialiseerd in Werving & Selectie(recruitment), Uitzenden en Detachering van (flex )personeel. TopStad is samen met TopStad Talents een onderdeel van Phoenix Management BV (Phoenix projecten). Topstad werkt al meer dan 17 jaar samen met de opdrachtgevers, Instituten, Scholen, gemeentelijke organisaties; het UWV werkbedrijf, DWI en de gemeenten Haarlem en Amsterdam in het kader van invulling van vacatures en arbeidsmarktprojecten. De werkgevers/opdrachtgevers spelen hier een cruciaal rol om het arbeidsbemiddelingsproces op gang te zetten. Dat doet Topstad door het uitzenden van tijdelijk en vast personeel bij zijn opdrachtgevers.

2. Wat doet Topstad uitzend en detachering bv?
Topstad heeft zijn strepen verdiend op het gebied van communicatieprocessen, training van personeel, intensieve begeleiding en detacheren van zeer competente werknemers. Daardoor heeft TopStad; in korte tijd een uitstekende naam opgebouwd bij vele relaties die hoogwaardige personeelsdiensten op maat zoeken. Een breed pakket van activiteiten waarmee Topstad optimaal invulling geeft aan al specifieke behoeften van de opdrachtgevers op het gebied van personeelsdiensten op maat. Met deze eigenzinnige, gespecialiseerde dienstformule heeft Topstad zich in korte tijd op de kaart weten te zetten als een allround organisatie met een oplossing voor elk personeelsprobleem.

De kracht en de meerwaarde van ons ligt voornamelijk in de manier van aanpak en geleverde diensten gecombineerd met eigen formule Talents plus.
TALENTS PLUS:nieuwe generatie flexwerkers Deze UNIEKE FORMULE vormt de sleutel tot succes. TopStad onderscheidt zich van andere leveranciers van personeelsdiensten door zijn kennis van en ervaring met kandidaten van nieuwe generatie flexwerkers. De nieuwe generatie Flexwerker: Goed opgeleid, ondernemend en flexibel; Professioneel ingesteld; Kwalitatief met betrekking tot vakmanschap; Drager en overdrager van kennis, kunde en vaardigheden; Loyaal en gedisciplineerd; Een doorzetter die zich volwaardig inzet voor de functie; Communicatief, creatief en productief. Veel menselijk kapitaal van jonge talenten blijft onbenut omdat ze weinig kennis hebben van de arbeidsmarkt. Ook de werkgevers benutten dit menselijke arbeidskapitaal van jonge talenten onvoldoende. Hier vervult onze organisatie een cruciaal intermediaire rol om de vraag en aanbod te koppelen. Topstad heeft een gedegen begeleidingsplan ontwikkeld en met succes in de praktijk uitgetest/beoefend, waarmee werkgever en werknemer worden geholpen bij het opbouwen van een langdurige en optimale samenwerking. Het resultaat van de aanpak is een win-win situatie voor beide partijen. De kandidaat krijgt een baan met perspectief in een prettige werkomgeving, de werkgever een gemotiveerde, vakbekwame en sociaal competente kandidaat /medewerker.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Topstad uitzend en detachering bv maken?
Topstad levert vakbekwame mensen voor de volgende sectoren:Sociaal Domein, Financieel, Sales, Marketing, ICT, Management, P&O,Beveiliging, Techniek, Industrie, Logistiek & Productie. Het talentenbestand bestaat uit kandidaten met een MBO+, HBO of WO opleiding. Hierbij kunt u denken aan zowel jong professionals als aan ervaren specialisten.

Halit
Kücükali

Manager