Internetprovider

Amsterdam (NH)

www.utelisys.com

1. Wie is Utelisys?
Utelisys is een Internetprovider voor de grootzakelijke markt. Het is gericht op studentenhuisvesting, de gastvrijheidssector en complexe veeleisende netwerken. Waar het met een normale Internetprovider niet mogelijk is om bepaalde diensten te leveren komen wij in beeld. Met onze eigen fiber-backbone kunnen wij onze diensten in heel Nederland of zelfs daarbuiten leveren.

2. Wat doet Utelisys?
Utelisys levert managed Internet en aanvullende services van begin tot eind. Denk hierbij aan WiFi, bekabeld Internet, Televisie en VoIP. Wij leveren alle benodigde hardware van begin tot eind, configureren en integreren alle apparatuur en gegevenskoppelingen en nemen de zorg uit handen. Daarnaast bieden we ons eigen live-streaming videoplatform aan voor het uitzenden van Live Video over een reguliere Internetverbinding.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Utelisys maken?
Geen enkele onderneming kan nog zonder betrouwbaar Internet opereren. Omdat wij een Managed dienst leveren en de nieuwste technieken en kwalitatief hoogstaande apparatuur gebruiken, is de kwaliteit over het gehele traject gewaarborgd. Dankzij schaalvoordeel leiden onze oplossingen tot aanzienlijke kostenreducties.

Hans
Bodewus

Directeur