Drukbezochte personal branding workshop YPO

Geplaatst op: 21 februari 2023

Tegenwoordig is het als Young Professional van groot belang dat je weet waar je persoonlijke kracht ligt. Heb je je eigen talenten eigenlijk wel scherp, en benut je kansen goed genoeg die op je pad komen? Karen Oldhoven van Brand New Personality daagde de leden van Young Professionals ORAM (YPO) uit tijdens haar workshop Personal Branding. Karen is personal branding coach, ze presenteert en staat in de top 15 van sprekers van het Sprekershuys. Kortom: dé persoon bij uitstek om deze workshop te geven.

Na een korte presentatie werden onze young professionals door Karen aan het werk gezet met een persoonlijke SWOT-analyse. De groep ging deels zelf aan de slag, maar er was ook ruimte om uitkomsten en dillema’s met elkaar te delen. Persoonlijke talenten, sterke punten en kansen werden besproken en resulteerde vervolgens in persoonlijke actiepunten.

Tijdens de borrel werd er onder genot van een hapje en drankje nagepraat en werd er onderling kennis gemaakt. We mochten donderdag namelijk naast onze vertrouwde gezichten veel nieuwe deelnemers verwelkomen. Dankjewel iedereen voor jullie inzet en komst!

Wil jij je na donderdag graag aansluiten bij Young Professionals ORAM? Dat kan! Neem contact op met Renko de Vries of kijk voor meer informatie op onze YPO pagina.

Klik hier voor de foto’s