Onderzoek naar behoeften young professionals

Geplaatst op: 19 maart 2024

Onze afdeling Young Professionals ORAM (YPO), voor mensen tot 40 jaar bestaat alweer 2 jaar. Wij vinden dit een mooi moment om de content op de social mediakanalen van YPO door te ontwikkelen. ‘Maar in welke richting?’ vroegen we ons af. Daarom hebben wij onze stagiair Amélie Louissen gevraagd om een vragenlijst te ontwikkelen. De YPO-leden hebben deze inmiddels ontvangen. Om zoveel mogelijk young professionals te kunnen bevragen hebben we een campagne gelanceerd op LinkedIn: Young professional: we need you!

Vraagstelling
Onze centrale vraagstelling is: Wat zoekt de doelgroep tot veertig jaar in een netwerkvereniging? En welke content de doelgroep graag zien van een netwerkvereniging die verbinden en inspireren als thema’s heeft? De mensen die ORAM en YPO al kennen krijgen uiteraard een andere vragenlijst dan de young professionals die niet bekend zijn met ORAM.

Win een jaarticket
De enquêtes zijn nog tot 8 april in te vullen. Op die dag maken we de winnaars bekend.
De niet-leden die deelnemen, maken kans op één van de 3 jaartickets, t.w.v. 119 euro. Zo’n jaarticket geeft een jaar lang toegang tot alle YPO-events.
De leden kunnen een dagkaart voor 2 personen voor stadsdierentuin ARTIS winnen.

Ben jij bekend met YPO en bij events aanwezig geweest? Vul dan deze vragenlijst in.

Ken je YPO nog niet maar ben je benieuwd naar de events of heb je interesse in een jaarticket? Vul dan deze vragenlijst in.

Voor wie ons niet goed kent
Voor wie ons niet (goed) kent: YPO is de afkorting van Young Professionals ORAM. Bij YPO organiseren we events voor young professionals t/m 40 jaar. Dit zijn er tussen de 6 en de 8 per jaar. De inhoud varieert. We zijn dit jaar begonnen met een workshop ‘Hoe word ik invloedrijker?’ bij Bureau Zuidema. Tijdens het tweede event gaan we naar het Amsterdam Museum. Voor tegen de zomer staan een eetdate bij een nieuw vegetarisch restaurant en een avond op het Holland Festival op de planning. We komen altijd met nieuwe plekken, impactvolle sprekers en sluiten altijd af met een toffe netwerkborrel.