ORAM & Lacoly breiden samenwerking uit

Geplaatst op: 27 januari 2023

Goed nieuws! De samenwerking tussen Lacoly en ORAM – Ondernemend Amsterdam wordt uitgebreid. Lacoly is een organisatie met WhatsApp-diensten voor bedrijven en ondersteunt ons sinds vorig jaar met de communicatie rondom evenementen.

Afgelopen jaar begon de zoektocht naar een oplossing om de communicatie met leden te verbeteren. Met voorwaarden als snel, overzichtelijk en efficiënt is ORAM tijdens het jubileumfeest ‘105-jaar’ voor het eerst gestart met de communicatie via WhatsApp. Lacoly is een jonge organisatie met inmiddels veel ervaring in evenementen en daarom gaan we deze samenwerking graag met elkaar aan.

Na goede reacties van diverse leden hebben we besloten de dienst vanaf nu breder in te gaan zetten. Ook Lacoly gaf aan enorm blij te zijn met de samenwerking. Eigenaar Dirk Taselaar zei tijdens de Winterborrel: “Ik ben trots op de relatie met ORAM en verheugd om onze bijdrage voort te kunnen zetten en de verbinding met leden via onze WhatsApp-dienst verder te verbeteren. In de aankomende periode zetten we samen met ORAM in op de verdere uitrol van het aanbod.”

Wordt vervolgd!