ORAM Najaar Innovatie Event

Geplaatst op: 23 november 2022

Afgelopen donderdag 17 november was ORAM – Ondernemend Amsterdam te gast bij CTPark Amsterdam City. Op uitnodiging van ORAM-lid Larendael kregen we een sneakpreview op een unieke plek, passend bij de eerste editie van het Najaar Innovatie Event.

Na de file, weer, wind en de modder te hebben getrotseerd werden onze leden ontvangen op een uitzonderlijke locatie. CTPark Amsterdam City is de eerste XXL-stadshub van Nederland waarbij op innovatieve wijze wordt ingezet op bevoorrading van de stad.

Na een kort welkomstwoord van Kees Noorman trapte Wim Beelen de middag af met een toelichting over wat de locatie uniek en innovatief maakt. Frisse Blikken stipte vervolgens het belang aan van sociale innovatie, waarbij gamification wordt ingezet als middel. Igor Kluin sloot de middag af met Vaan Yachts. De ontwikkeling van luxe zeiljachten die volledig circulair worden gerealiseerd.

De inspirerende talks legden de basis voor de gesprekken tijdens de borrel, waarbij werd nagenoten met het zicht over de Amsterdamse haven.

Ons volgende evenement staat gepland op 20 december. We treffen jullie graag in de Zuiderkerk voor het Kerstconcert. Aanmelden kan hier!