Succesvolle Kerstspecial van Young Professionals ORAM & Haven Young Professionals

Geplaatst op: 22 december 2023

Donderdag 21 december hebben we het jaar 2023 op een spetterende manier afgesloten met onze Young Professionals van ORAM en de Haven Young Professionals. We zijn gestart in de sfeervolle Vondelkerk met het eerste deel, genaamd 'De Havencollegetour,' waar young professionals van ORAM en Amports bijeenkwamen voor een inspirerend programma.

Tijdens deze collegetour stond Mitra van Raalten, algemeen directeur van SAIL Amsterdam, op het podium om ons een exclusieve blik te geven in de organisatie van de 11e editie van SAIL Amsterdam, die over iets meer dan twee jaar plaatsvindt tijdens het 750-jarig bestaan van de stad Amsterdam. Met boeiende verhalen deelde ze inzichten over hoe de Tall Ships de verbinding tussen haven en stad tot stand brengen en hoe ze jongeren aan SAIL willen binden.

Vervolgens nam Tanya Ponømareva, creative director bij het adverteerdersbureau en scale-up GoSpooky, waardevolle tips en tricks voor effectieve (kerst)marketing voor haar rekening, waarmee bedrijven kunnen schitteren tijdens de feestelijke periode.

Na deze inspirerende collegetour hebben we ons verplaatst naar Bar Vijzel 33 voor het tweede deel, waar de Foute Kersttruienborrel ouderwets gezellig was. Hier was ruimte voor netwerken en hebben we genoten van heerlijke hapjes en drankjes. Samen met meer dan 50 Young Professionals en ondernemers uit stad en haven blikten we kort terug op het afgelopen jaar en proostten we alvast op 2024. We kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van 2023!


Is je bedrijf geen lid van ORAM maar wil je in 2024 jaar wel aanwezig zijn tijdens de evenementen van Young Professionals ORAM? Dan kan je een ticket kopen waarmee je een jaar lang onbeperkt toegang hebt tot onze Young Professional ORAM-evenementen. Voor meer informatie klik hier, of neem rechtstreeks contact op met onze collega:

Renko de Vries
devries@oram.nl
06 2408 2289