Terugblik: ‘ORAM Op Locatie’ bij Secured by Design, thema Cybersecurity

Geplaatst op: 23 oktober 2023

Cyberdreigingen evolueren voortdurend en bedrijven worden steeds meer afhankelijk van digitale systemen en gegevens. Het is dan ook van cruciaal belang om goed geïnformeerd en voorbereid te zijn op actuele cyber‐beveiligingsuitdagingen. Op 17 oktober 2023 organiseerde ORAM een evenement op locatie bij ORAM‐lid Secured by Design met als thema cybersecurity.

Tijdens dit evenement gaven we onze leden meer inzicht in de laatste ontwikkelingen in informatiebeveiliging (cybersecurity) en hoe dit toe te passen is in je organisatie. Zo ontdekten we hoe we als ondernemers wendbaar kunnen blijven en problemen kunnen oplossen in de snel veranderende wereld van IT en informatiebeveiliging.

Ricardo Soto Escamilla, directeur Secured by Design en Cincero, gaf inzichten in waarom ondernemers alert moeten blijven voor de permante dreiging van onder andere datalekken en hackers. Zijn collega Michael Tong Sang gaf vervolgens een overzicht van de nieuwste trends in cybersecurity aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. De aanwezigen kregen praktische handvatten om zich beter te beschermen tegen cyberdreigingen en hadden ruimte om vragen te stellen en hun eigen uitdagingen in te brengen. Het evenement benadrukte het belang van bewustwording en samenwerking in de snel evoluerende wereld van informatiebeveiliging.

We sloten het evenement uiteraard af met een netwerkborrel waar inzichten werden uitgewisseld en nieuwe contacten werden gelegd. Kortom, een leerzaam, inspirerend en nuttig evenement! Een grote dank aan Secured Design voor het hosten van dit evenement!

Benieuwd naar onze andere evenementen, waaronder de volgende ‘ORAM Op Locatie’? Check onze agenda!