Wij zijn ORAM: Ariënne Kwaad

Geplaatst op: 10 januari 2024

Graag laten we je kennismaken met onze leden. Deze week stellen we Ariënne Kwaad, fondsenwerver bij de Nederlandse Brandwonden Stichting aan je voor. Ariënne over haar netwerk: ‘Het is mijn drive om mijn netwerk te motiveren om giften en donaties te doen waarmee we de kwaliteit van leven van brandwondensurvivors verbeteren’.

1. Vertel: wie ben je en waar werk je?
Ik ben Ariënne Kwaad en werk al 17 jaar met veel plezier bij de Nederlandse Brandwonden Stichting als fondsenwerver voor de zakelijke markt. De Nederlandse Brandwonden Stichting heeft als doelen:

  • Brandwonden voorkomen
  • De best mogelijke behandeling bij brandwonden en littekens
  • Nazorg die gericht is optimale revalidatie en re-integratie van mensen met brandwonden

Wij bereiken deze doelen met e­ffectieve preventieprojecten, innovatief wetenschappelijk onderzoek en de meest praktische zorgverbetering.

2. Waar ben je trots op?
Ik ben trots dat ik een groot zakelijk netwerk heb kunnen opbouwen. De giften en donaties vanuit dit netwerk hebben er voor een groot deel aan bijgedragen dat er onderzoek gedaan kan worden naar het kweken van eigen huid, het verbeteren van littekenweefsel en vele andere onderzoeken waarmee we de kwaliteit van leven van brandwondensurvivors aanzienlijk kunnen verbeteren.

3. Hoe ben je bij ORAM terecht gekomen?
Aangezien wij geen overheidssubsidie ontvangen zijn wij volledig afhankelijk van giften en donaties.

Toen Kees Noorman mij uitnodigde om lid te worden, leek ORAM mij direct een perfect netwerk om in contact te komen met bedrijven die ons financieel zouden kunnen steunen of een samenwerking met ons aan zouden willen gaan. Ik sta altijd aan, om nog veel meer bedrijven te kunnen enthousiasmeren om sponsor te worden zodat wij keihard kunnen blijven werken aan onze doelen.

4. Raad je ORAM aan andere ondernemers aan?
Ik raad ondernemers aan om lid te worden van ORAM omdat het een goed en groot zakelijk netwerk is waar veel kennis wordt gedeeld en belangen van ondernemers uitstekend worden behartigd. Het persoonlijke contact ervaar ik ook als zeer waardevol.