Young Professionals ORAM en Young AM organiseerden samen een uniek evenement in het Bajeskwartier

Geplaatst op: 22 september 2023

Op 19 september vond er een ‘cross-over’ evenement plaats van Young Professionals ORAM (YPO) en Young AM op een bijzonder locatie: het Bajeskwartier, de plek waar ooit de beruchte 'Bijlmerbajes' stond. De young professionals kregen een uniek kijkje achter de schermen bij het bouwproject in Overamstel, Amsterdam.

ORAM-lid AM Gebiedsontwikkeling heeft de eer om de voormalige ‘Bijlmerbajes’ locatie een geheel nieuwe invulling te geven. Lieve de Wit van AM gebiedsontwikkeling nam ons mee in hun plannen en stond stil bij de eerste resultaten van de transformatie van deze voormalige gevangenislocatie naar een veelzijdige wijk met zowel woningen als bedrijfsruimtes.

Na de presentatie en een inspirerende rondleiding sloten we de dag af met een gezellige borrel in het brouwerijcafé Levenslang. Een mooie dag waarbij de leden van Young Professionals ORAM en Young AM kennis maakten met elkaar.

Sluit aan bij een van onze volgende evenementen. Check de agenda!

ORAM zet zich in voor een sterk ondernemers‐ en vestigingsklimaat in de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Onderdeel daarvan is de uitdaging hoe we binnen de MRA productieve bedrijvigheid een plek geven en behouden volgens een goed en duurzaam proces. Lees verder