Veiligheid

ORAM zet zich in voor veilig werken. Voor een veilige werkomgeving en een veilige werkplek. Voor die veiligheid moet je samen zorgen, vinden we. Zo zijn we op dit moment actief in twee publiek-private samenwerkingen en brengen we leden bij elkaar rondom veiligheidsthema’s.

Industrienetwerk
Industrienetwerk is hét platform voor en door SHE-professionals (Safety, Health & Environment) in de regio. Via het platform wisselen de deelnemers best practices uit en houden zij elkaar op de hoogte van wetswijzigingen en andere ontwikkelingen in veiligheid.

Platform Veilig Ondernemen (PVO)
In het PVO werken overheid, bedrijfsleven, openbaar ministerie en politie samen aan de bestrijding van criminaliteit tegen ondernemers en bedrijven. ORAM brengt thema’s in als transportcriminaliteit, cybersecurity en slim cameratoezicht op bedrijventerreinen.

Gezamenlijke Brandweer Amsterdam (GBA)
De komst van een nieuwe industriële brandweerpost in het Westelijk Havengebied van Amsterdam is een feit. Het is een publiekprivate samenwerking van 3 partijen: de Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland, Port of Amsterdam en private partijen (bedrijven) uit de haven.

Giulietta
Cohen

Programmamanager
transities haven
..