#SAILHero Er-Vaar zoekt deelnemers!

Geplaatst op: 26 maart 2024

Ben of ken jij een jongere die zich verder wil ontwikkelen en 10 dagen kosteloos mee wil zeilen op een Nederlands Zeilschip? Dan zoekt het SailHero Er-Vaar project jou.

Het #SAILHero Er-Vaar project, opgezet door Windseeker Foundation en Stichting SAIL Amsterdam, biedt jongeren met een ontwikkelingsdoel de kans om 10 dagen kosteloos mee te zeilen op een Tall Ship. Gedurende de reis doorlopen de jongeren het Sail Trainingprogramma en leren ze het schip te bemannen. Met behulp van een ervaren coach krijgen de jongeren meer inzicht in hun gedrag en werken ze aan een vooraf opgesteld leerdoel. Na de reis krijgen de jongeren de status als #SAILHero en worden ze opgenomen in het netwerk van Stichting SAIL Amsterdam waar ze de mogelijkheid krijgen om stage(s) te lopen en worden uitgenodigd voor workshops en bijeenkomsten om hun social skills en netwerk te verbreden.

Er zijn nog open plekken op de volgende reizen in het voorjaar van 2024:

• Reis 2: Data: 2 t/m 22 mei, van Fécamp, Frankrijk naar Kiel, Duitsland.
• Reis 5: Data: 9 t/m 18 juni, zeilen in gebied van de Oostzee, Duitsland,
Denemarken en Noorwegen.

Deelname is volledig kosteloos inclusief reisverzekering, zeilpak en transfer naar en van het schip. Per reis is plek voor maximaal 12 deelnemers.

Ben jij een jongere tussen de 16 en 30 jaar, wil jij jezelf ontwikkelen en jezelf beter leren kennen? Wil jij een nieuwe koers vinden en een nieuwe toekomst Er-Varen? Neem dan contact op met Windseeker via ervaar@windseeker.org of kijk op de website van SAIL Amsterdam.

#SAILHero wordt ondersteund door Fonds21, VSB fonds, Janivo stichting, de Provincie Noord-Holland en de Koninklijke Marine.